Christian Farla in Steevast op Zondag

ALBRANDSWAARD - Nelleke van der Schee en Jan Jongerius presenteren zondag 13 februari het radioprogramma Steevast op Zondag bij RTV Albrandswaard. Van 12 tot 13 uur is er aandacht voor nieuws uit de regio. Van 13 tot 14 uur is illusionist Christian Farla samen met zijn vrouw Bianca te gast. Momenteel werkt Farla aan een tv-reeks. 

De Stand op Maandag

ALBRANDSWAARD - De Stand op Maandag is twee uur durend radioprogramma waarin Jos Vis mensen uit onder andere de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt.
Op 14 februari om 20 uur is er aandacht voor Blues op Zondag met o.a. Sjoerd Greveling. Om 21 uur is Ger Meijdam van beweegtherapie te gast.
www.rtvalbrandswaard.com.

Stiltewandelingen

ALBRANDSWAARD – Mirjam Rosier houdt stiltewandelingen in de grienden. De eerstvolgende wandelingen zijn op 14 februari om 14 uur, 28 februari om 10 uur, 9 maart om 10 uur en op 14 maart om 10 uur. De wandeling duurt drie kwartier. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Opgeven via Mirjam Rosier 06 - 26846373, info@mirros.nl.

Fotowedstrijd 


REGIO - Stichting Natuurbeheer Waalbos houdt een fotowedstrijd voor de jeugd. De stichting daagt jongeren tot 17 jaar uit om naar het Waalbos te komen en mooie foto's van de natuur te maken. Er mogen maximaal twee foto's worden ingestuurd. Plaats naam en leeftijd in de bestandsnaam van de foto. Stuur ze uiterlijk 1 mei naar info@onswaalbos.nl. De winnaars krijgen een VVV-cadeaubon.