Afsluiting rotondes Rhoonse Baan

RHOON - In verband met werkzaamheden aan de rotondes ter hoogte van de Zuiderparkweg en de Portlandse Baan wordt de Rhoonse Baan vanaf 14 februari gedeeltelijk afgesloten. 

De twee rotondes ter hoogte van de Verlengde Zuiderparkweg en de Portlandse Baan worden aangepast. De voorrangssituatie verandert hier. Na de aanpassing krijgen (brom)fietsers van het fietspad voortaan voorrang op de rotonde en er komt een oversteekplaats voor voetgangers naast de rotonde. Ook worden er reparatie werkzaamheden aan de Rhoonse Baan uitgevoerd tussen Smitshoek en de Portlandse Baan.

Tijdens deze werkzaamheden wordt de Rhoonse Baan (gedeeltelijk) afgesloten. Doorgaand verkeer en bestemmingsverkeer wordt met borden omgeleid. Lees via onze website meer over deze afsluiting.

50 Plus Club weer gestart

PORTLAND - Vorige week dinsdag is de 50 Plus en meer club weer gestart in Wijkcentrum Portland. Het was de eerste bijeenkomst sinds de lockdown. Maar liefst 22 dames kwamen langs en zij hadden de club enorm gemist. Op 15 februari is er karaoke. en op 22 februari is er bingo. Iedereen is van harte welkom op dinsdag van 10 tot 12 uur in Wijkcentrum Portland. Meer informatie via 010-5018322.