Nieuwe datum Albrands Winterfestival

RHOON - Albrands Winterfestival is verplaats naar 16 april. Het feest in het Park van Rhoon zou plaatsvinden op 12 februari. In overleg met de gemeente is de nieuwe datum in april vastgelegd. Kijk voor kaarten en tickets op www.albrandswinterfestival.nl.

Hulp bij invullen van belastingaangifte

ALBRANDSWAARD – Inwoners van Albrandswaard met een inkomen binnen de grens van de zorgtoeslag (30.000 voor alleenstaanden en 38.000 voor gehuwden) kunnen gebruik maken van gratis hulp bij de aangifte inkomstenbelasting 2021. 

In samenwerking met een vaste groep HUBA vrijwilligers organiseert Welzijn Albrandswaard dit jaar drie invuldagen. De dagen zijn op maandag 4 april van 9 tot 13 uur in Het Lokaal, Albrandswaardsedijk 180, Poortugaal. Woensdag 6 april van 9 tot 12 uur, Wijkcentrum Portland, Hof van Portland, Dinsdag 12 april van 9 tot 13 uur, wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34, Poortugaal. 

Deelnemers van vorig jaar krijgen automatisch bericht of ze dit jaar weer mee willen doen. 

Aanmelden kan tot 29 maart via vraagwijzer@welzijnalbrandswaard.nl of 010-5011222, Vraagwijzer maandag t/m donderdag 9 tot 15 uur, vrijdag 9 tot 12 uur

Agenda
De Schakel

Bekijk wat er allemaal te doen is in Albrandswaard via de agenda van De Schakel. www.deschakelalbrandswaard.nl. Meld zelf ook agendapunten aan door te mailen naar redactiealbrands
waard@barlokalemedia.nl.