Blues op Zondag

RHOON – Op zondag 20 februari houdt Muziek op Rhoon in de serie 'Blues op Zondag' weer een sfeervol optreden. Deze middag staat een spetterend blues optreden van Ervin Java’s Travel Party met Sean Webster in Abel geprogrammeerd.

Gitarist Erwin Java heeft een waanzinnige staat van dienst. Hij maakte deel uit van onder andere White Honey, Herman Brood's Wild Romance en maar liefst 25 jaar van Cuby & the Blizzards.

Sinds de versoepelingen afgelopen voorjaar, startte Java zijn 'After Lockdown Travel Party' waarmee hij in de zomermaanden in diverse bezettingen optrad voor uitverkochte zalen met publiek dat op 1,5 meter van elkaar moet zitten. Uit dit project is uiteindelijk 'Erwin Java's Travel Party' ontstaan.

Voor deze gelegenheid zullen stukken van zowel zijn album 'Keepin’ it Real' als materiaal uit Webster’s omvanrijke oeuvre gepeeld worden. De rest van de band bestaat uit muzikanten die Java op 'Keepin’ it Real' hebben begeleid. Voor meer informatie en tickets: www.muziekoprhoon.nl 

Aangezien er veel geïnteresseerden verwacht worden bij deze Blues op Zondag, is dit optreden bij Abel te Poortugaal in een zaal met een grotere capaciteit. Uiteraard hanteren zij de toegangsregels die op het moment van optreden gelden. Let op: Dit is geen theaterconcert, er wordt gespeeld in kroegopstelling. 

Tickets voor Blues op Zondag zijn vooraf uitsluitend online te koop. Indien niet uitverkocht worden tickets aan de deur verkocht. De zaal gaat open rond 15 uur waarna rond 16 uur het optreden begint tot ca. 18 uur.

Info en tickets: muziekoprhoon.nl/bluesopzondag.php