Valentine party

ALBRANDSWAARD – Op 11 februari houdt Jongerenwerk Albrandswaard een Valentine party. Van 19.30 tot en met 21 uur zijn kinderen tussen de acht en twaalf jaar welkom in Het Lokaal. Entree 1 euro. Meer informatie via jongerenwerkal
brandswaard.nl.

Lekker bewegen bij 55+ gymnastiek

RHOON - Wie lekker wil bewegen kan tweemaal per week terecht bij gymclub De Pion. De sporters zijn actief op maandag- en donderdagavond van 20.15 tot 21.15 uur in de gymzaal aan de Sportlaan in Rhoon (tegenover het kleine zwembadje).

De enthousiaste trainer geeft conditietraining en verzorgt balspellen. Daarnaast is ook een yogasessie onderdeel van het programma.

Een groepje mannen en vrouwen zijn sportief bezig in een gezellige sfeer. 

Nieuwe leden zijn van harte welkom en iedereen kan binnenlopen voor een gratis proefles.

Tweemaal per week sporten kost twaalf euro per maand.

Informatie te verkrijgen bij Ger Snijders via 010-5014228 of gersnijders@hotmail.com.

Ontmoetingsrestaurants beginnen weer

ALBRANDSWAARD - De Ontmoetingsrestaurants gaan ook weer starten. Op donderdag 10 februari kan men terecht in Wijkcentrum Portland. Zij starten 17.45 uur. Het menu voor februari bestaat uit: Paprikasoep, kip cordonbleu met groentemix en gekookte aardappels en appeltaart met slagroom toe. De maaltijd kost 11 euro voor drie gangen. De volgende editie in De Boekenstal is op 25 februari met hetzelfde menu. Daar starten ze om 17.30 uur. Men kan reserveren via 010-5018322.