Albrands’ Winterfestival uitgesteld

RHOON - Het Albrands’ Winterfestival dat op 12 februari plaats zou vinden, kan helaas niet doorgaan vanwege de huidige coronamaatregelen. De organisatie is in gesprek met de gemeente om een andere datum in april vast te leggen.

Rommelmarkt Sporthal Rhoon

RHOON - Op zondag 6 februari vindt er in Sporthal Rhoon, Stationsstraat 1a, van 9 tot 16 een rommelmarkt plaats. Een kraam huren kost 25 euro en een hoekkraam 30 euro. Informatie via BB-Evenemnten.nl 06-8303668. Aanvang Standhouders 7 - 9 uur. 

Taartenworkshop

ALBRANDSWAARD – Op donderdag 10 februari geeft Jongerenwerk Albrandswaard een taartenworkshop in Het Lokaal speciaal voor de meiden. De taart wordt gevuld en mooi versierd en mag mee naar huis na afloop van de workshop. Aanvang 15 uur. Eindtijd 17 uur. Leeftijd 10 tot en met 15 jaar. Entree 5 euro. Aanmelden via jongerenwerk@wel
zijnalbrandswaard.nl.

Buurtsportcoach on tour

ALBRANDSWAARD – De Buurtsportcoach gaat weer on tour. Met tien verschillende spellen komen ze naar een wijk of straat en kunnen de kinderen daar punten verdienen met de tien spellen. 

Kinderen van acht tot en met vijftien jaar kunnen zich opgeven via www.jongerenwerkalbrandswaard.nl. Er wordt gezocht naar een geschikte datum en plek om de spellen te spelen. Het duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. De tour duurt nog tot 15 februari. Gratis meedoen.