De jonge mantelzorgers genoten van de dag in Plaswijckpark.
De jonge mantelzorgers genoten van de dag in Plaswijckpark. Foto:

Jonge Mantelzorgers in Plaswijckpark

ALBRANDSWAARD - Na een aantal keren uitstellen konden zaterdag de jonge mantelzorgers in de leeftijd van zes tot en met elf jaar genieten van een dagje Plaswijckpark. Het was een dag van veel plezier, even uit de zorgen van de thuissituatie, want deze jonge kinderen hebben al te maken met zorgen voor een ander.
Met sokken vol zand, broeken met moddervlekken, maar met een grote glimlach op ieders gezicht werd de dag afgesloten.
Ben jij of ken jij of kent u ook jonge mantelzorgers? Meld je dan aan bij Welzijn Albrandswaard Mantelzorg, dit kan via mantelzorg@welzijnalbrandswaard of 010-5018322.


Hospice zoekt bestuursleden

BARENDRECHT - Hospice de Reiziger in Barendrecht is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het betreft een bestuurslid fondsenwerving en een bestuurslid facilitaire zaken. De Reiziger is een plek waar gasten gedurende de laatste levensfase verblijven. Vrijwilligers en medewerkers zorgen ervoor dat een gast tot de laatste dag van het leven geniet. Daarnaast ontzorgen vrijwilligers en medewerkers de dierbaren en naasten van de gasten. Wie meer wil weten over de bestuursfuncties van deze mooie organisatie kan mailen naar voorzitter@hospicedereiziger.com. Graag een CV bijvoegen. www.hospice
dereiziger.com.