Wie daagt wethouder Martijn Heezen uit?
Wie daagt wethouder Martijn Heezen uit? Foto:

Gemeente trapt af #ikdaagjeuit

ALBRANDSWAARD – Ook uitgekeken op die vier muren van uw huis? De gemeente hoopt met de sportcampagne #Ikdaagjeuit haar inwoners weer meer in beweging te krijgen. ,,Bewegen is gezond. We zien dat er door de coronapandemie minder mensen sporten of bewegen. Heel zonde, zeker omdat we een enorm rijk verenigingsleven en veel sportclubs hebben”, zegt wethouder Martijn Heezen. ,,Aan aanbod en mogelijkheden dus geen gebrek.”

,,Gezond zijn is belangrijk. En sport is een van de manieren om dat te worden of te blijven”, vervolgt de wethouder. Om het goede voorbeeld te geven én de daad bij het woord te voegen, gaat de wethouder zelf ook de uitdaging aan. ,,Ik heb jarenlang niet gesport. Door blessures en uiteindelijk ook uit gemakzucht kwam ik niet zo vaak van de bank als goed voor mij zou zijn.”

Daag de wethouder uit
Maar daar komt nu verandering in. De komende weken gaat Heezen fysiek op ontdekkingsreis in de sportwereld van Albrandswaard. ,,Ik ga allerlei sporten uitproberen en laat me uitdagen door clubs. Maar ook u, als inwoner, mag mij uitdagen. Nodig me uit en ik ga met u mee sporten!”
Op eigen niveau
Martijn Heezen weet dus uit eigen ervaring dat je niet altijd de sport kunt doen die je wilt doen.
,,En daar kunnen tal van redenen voor zijn. Maar waar het om gaat, is dat er echt iets is dat bij u past. En dat de sport op het eigen tempo en niveau kan worden beoefend. In Albrandswaard hebben we een scala aan aanbieders dus genoeg mogelijkheden voor iedereen. Dus: waar wacht u nog op? Kom samen met mij in beweging!”

Informatie op een rijtje
Het complete sportaanbod is te vinden op www.albrandswaard.nl/sportaanbod
Wie niet goed weet waar te beginnen, kan zich wenden tot de buurtsportcoaches via buurtsportcoach@albrandswaard.nl
Wilt u de wethouder uitdagen? Stuur dan een e-mail naar lheezen@albrandswaard.nl o.v.v. Ik daag je uit.
Martijn Heezen volgen op zijn avontuur? Dat kan op Facebook en Instagram: MartijnHeezenAW