Maatjes gezocht

ALBRANDSWAARD - Welzijn Albrandswaard is per direct op zoek naar enthousiaste (beweeg) maatjes voor de wijk Portland. De rol van beweegmaatje is er vooral één van enthousiasmeren, motiveren en samenwerken. Het maatje zorgt ervoor dat iemand weer zin krijgt om te gaan bewegen. Het beweegmaatje luistert, maakt een praatje en stimuleert, ondersteunt de persoon bij onder andere plezier in het bewegen (terug)vinden, een luisterend oor bieden en het bieden van sociaal contact.
Welzijn Albrandswaard zoekt ook maatjes die het leuk vinden om er op een andere manier op uit te gaan. Gewoon lekker ontspannen een kop koffie drinken, wandelen, winkelen of een museum bezoeken. En natuurlijk praten over wat de persoon bezighoudt.
De maatjes worden begeleid door Welzijn Albrandswaard.
Meer informatie via 010-5018322 of mail naar het Vrijwilligerspunt via m.vansteen
bergen@welzijnalbrandswaard.nl.  


Steevast op Zondag

ALBRANDSWAARD – Op 1 oktober is de nieuwe directeur Chantal Kradolfer gestart in theater Het Kruispunt. Zondag 30 januari is zij te gast in het radioprogramma Steevast op Zondag. Van 13 tot 14 uur praten de radiomakers Nelleke van der Schee en Jan Jongerius met Chantal over haar werk, met als startpunt de coronaregels, over de programmering en de plannen voor een hopelijk ‘normaal’ jaar.
Van 12 tot 13 uur is er ruimte voor de actualiteit in de regio. Daarnaast zijn de gebroeders Groen te horen met hun Groenpraatje. www.rtv.albrandswaard.com


Jochem Vlemmings

HOOGVLIET - Het technische commissielid Patrick Lenselink van Rijnmond Hoogvliet is verheugd met de komst van Jochem Vlemmings. De 23-jarige spits komt vanuit de selectie van SV Poortugaal. Vlemmings doorliep de jeugdopleiding van Smitshoek, WCR en Poortugaal komt hij met veel zin naar de Botreep.