Sander Nootenboom.
Sander Nootenboom. Foto:

Open huis MY College zowel live als virtueel

REGIO - Op vrijdag 21 januari houdt scholengemeenschap MY college te Spijkenisse een Open Huis.

Live of virtueel? Dat was nog even de vraag. Naar aanleiding van de aangekondigde versoepelingen bij de persconferentie afgelopen vrijdag ziet de school een mogelijkheid om de 21ste beide opties aan te kunnen bieden. Aanmelden kan via de website en maak een afspraak voor een fysiek bezoek op vrijdag 21 januari en/of ontvang een link voor een virtuele rondleiding door de school voor basis-, kader- en theoretische leerweg.
“Aanmelding vooraf is echt noodzakelijk”, aldus Ruud Vet, directeur van de school. “Alleen dan kunnen we de bezoekers reguleren.”

Bezoekers ontvangen bij aanmelding een mail met verdere informatie hoe de school live en/of virtueel kan worden bezocht. Met maatregelen zoals tijdslots en/of beperking van het aantal bezoekers per ruimte en mondkapjesplicht kan het Open Huis toch ‘live’ plaatsvinden. “En daar zijn we heel blij om!”, gaat Vet verder, “Dit blijft immers toch de beste manier om het (gepersonaliseerde) onderwijs te ervaren, opleidingsmogelijkheden in praktijk te zien en de sfeer op school te proeven.”

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met je computer, iPad of telefoon ook ‘virtueel’ een kijkje in de school te nemen. Bij dit virtueel bezoek hoort een prijsvraag waarmee een Nintendo Switch Lite gewonnen kan worden.
Aanmelden voor het open huis kan op: www.my-college.nl


De Schakel online

Volg De Schakel ook via Facebook en Instagram.
@deschakelalbrandswaard.


Sander Nootenboom
bedrijfsleider bij
Polak’s Tuinderij

POORTUGAAL - Sander Nootenboom (1978) is sinds 1 januari de nieuwe bedrijfsleider in de winkel van Polak’s Tuinderij aan de Albrandswaardsedijk.
Daarmee keert Sander, opgegroeid in Rhoon en voor velen geen onbekende, na ruim 15 jaar weer terug op het oude nest, waar hij eerder op verschillende afdelingen bij Polak AGF heeft gewerkt. Doordat bij Polak’s Tuinderij een vacature was ontstaan kwam Sander in beeld om zijn passie en vakmanschap voor groenten en fruit te combineren met zijn wens voor flexibele werktijden om er ook voor het gezin te kunnen zijn.

Sander is na zijn studie mbo detailhandel gaan werken in meerdere groenten- en fruitwinkels die hij naar een hoger niveau wist te tillen. Hij heeft zich ontwikkeld zich tot een echte AGF vakspecialist. En deed veel ervaring op in het leiding gegeven aan verschillende groentewinkels. Met de komst van Sander zal Polak's Tuinderij nog meer een groentewinkel worden waar vers en gezond voorop staan.