Brand tbs-kliniek

POORTUGAAL - Op 30 december werd de brandweer gealarmeerd omdat er brand was in de tbs-kliniek. Het bleek te gaan om een man die zijn cel in brand had gestoken. Met behulp van een politiehond werd de man uit zijn cel gehaald. Hierna kon de brandweer de brand blussen. 


Word collectant voor de Hersenstichting

REGIO - De collecte van de Hersenstichting is in 2022 van 31 januari tot en met 5 februari. Daarvoor zijn ze op zoek naar collectanten. Eén op de vier mensen heeft een hersenaandoening. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dementie, een beroerte, parkinson of hersenletsel na een ongeluk. Het aantal mensen met een hersenaandoening blijft stijgen. 

Word collectant door mee te doen aan de collecteweek in de eigen woonplaats. De collectant kan zelf aangeven waar en hoelang. 

Meer informatie en aanmelden? Bel Lisette van Beekom via 06-33323384 of via www.hersenstichting.nl/collecte


Kamermuziek uitgesteld

RHOON - Door de aangescherpte COVID-19 maatregelen is stichting Kasteel van Rhoon helaas genoodzaakt de eerste kamermuziek uitvoering van het nieuwe jaar, het Brückner Quartet op 16 januari, uit te stellen tot een nadere datum.

Een nieuwe datum voor dit unieke concert is nog niet bekend maar zal op de site worden vermeld zodra hier meer duidelijkheid over is. De reeds gekochte kaarten blijven ook voor de nieuwe datum geldig - mocht men een andere regeling willen treffen zoals teruggave aankoopbedrag dan graag even contact opnemen met refund@stich
ting-kasteelvanrhoon.nl.