Activiteiten Jongeren

ALBRANDSWAARD - Jongerenwerk Albrandswaard heeft ook voor de eerste week van januari een aantal activiteiten op de planning staan. Een muziekworkshop, lasergamen en zaalvoetballen. Kijk op www.jongerenwerkalbrandswaard.nl voor meer informatie.


Beweegtherapie zoekt nieuwe leden

ALBRANDSWAARD - Het nieuwe seizoen Beweegtherapie start op vrijdag 7 januari. Op muziek wordt er bewogen van 15 tot 16 uur in de gymzaal aan de Albrandswaardseweg 29. Deze door Welzijn Albrandswaard gefaciliteerde beweegactiviteit kost 1,50 euro. Het doel is op muziek lekker te bewegen, want dat is goed voor de longen, spieren en gewrichten. Daarnaast is men er even uit, ontmoet men anderen en schenkt Ger op een speelse manier aandacht aan zelfredzaamheid en zelfwerkzaamheid. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Aanmelden en informatie via Ger Meijdam, 010-5011961 of 06-18150843 of germeijdam@gmail.com.


Inzameling voor Voedselbank

BARENDRECHT – Net als voorgaande jaren, wordt er na de feestdagen weer houdbaar voedsel ingezameld voor de Voedselbank Barendrecht.
Alles wat overgebleven is uit de kerstpakketten en wat men nog in de kast heeft staan en toch niet gebruikt, is van harte welkom. Het kan ingeleverd worden van 4 tot 7 januari van 12 tot 19 uur aan het Ketelmeer 44.
Naast houdbaar eten is ook ander voedsel, wasmiddel en shampoo welkom. Kleding en huisraad niet.
Voor meer informatie kan men contact opnemen met petrakieviet78@hotmail.com..


Social media

Volg De Schakel ook op facebook en Instagram. @deschakelalbrandswaard.