Marielle Vergouwe.
Marielle Vergouwe. Foto:

Marielle Vergouwe lijsttrekker EVA

ALBRANDSWAARD - De leden van Echt voor Albrandswaard (EVA) hebben woensdag 7 december Marielle Vergouwe tot lijstrekker benoemd voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.
Marielle is momenteel ook al fractievoorzitter voor EVA in de raad. De lijst biedt verder een mix van bekende gezichten zoals de gemeenteraadsleden Marjolijn Blok, Richard Polder en Richard Hondebrink, maar ook nieuwe gezichten zoals Saskia Kooijman en Bas van Vianen. Ook oud-fractievoorzitter Thomas van de Knaap staat op de EVA-lijst. Sem Driece is met zijn 18 jaar de jongste kandidaat en de lijst wordt afgesloten met lijstsduwer Thedie Binder.
De leden stemden ook in met het nieuwe verkiezingsprogramma van EVA. Belangrijke speerpunten zijn de woningmarkt, veiligheid en het behoud van het groen en de polders.
Marielle gaf aan heel veel vertrouwen te hebben in de EVA-kandidaten en uit te zien naar samenwerking met alle partijen die zich op een constructieve manier willen inzetten om Albrandswaard ook de komende vier jaar weer de mooiste gemeente van de regio Rijnmond te laten zijn.