Danny Hoogendoorn en Dennis de Jongste. Scan de QR-code om het magazine te bekijken.
Danny Hoogendoorn en Dennis de Jongste. Scan de QR-code om het magazine te bekijken. Foto:

Kerstcadeau voor leden sv Poortugaal

POORTUGAAL - Afgelopen donderdag 16 december presenteerde sponsorcommissielid Dennis de Jongste het eerste Poortugaal Magazine aan jeugdvoorzitter Danny Hoogendoorn. Beiden zijn enthousiast over het resultaat van de inmiddels derde jaargang met alle in en outs van de voetbalclub. Het 48 pagina’s tellende glossy magazine in full color, biedt veel leesplezier en is gelardeerd met ontelbare foto’s.

Dennis de Jongste is zeer dankbaar dat wederom veel adverteerders en sponsors bereid waren hun steun te bieden aan deze uitgave. ,,In deze tijd van de allesoverheersende pandemie is het bijzonder moeilijk voor bedrijven en dan is het hartverwarmend dat zij de noodzaak zien maatschappelijke steun te geven aan onze vereniging.”
Danny Hoogendoorn is bijzonder te spreken over de inhoud. ,,Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het beleidsplan voor zowel de selecties als de breedtesport van junioren tot senioren. Als bestuur is onze missie dat iedereen zich thuis voelt en plezier heeft bij onze club. Helaas zal de bal nu een tijdje niet rollen, maar we hebben genoeg doelen om door te pakken, zodra de lockdown wordt opgeheven.” Er is ook een fraaie fotoreportage van de nieuwbouw en opening door onze burgemeester plus veel andere onderwerpen van de historie naar de toekomst.
Tijdens het laatste speeldag van afgelopen zaterdag konden dertig teams van het magazine worden voorzien. Het merendeel zal echter deze week bezorgd worden door een groep vrijwilligers die zijn gemobiliseerd om de brievenbussen te vullen. Het doel is voor kerstmis alle leden en sponsors dit kerstcadeau te bezorgen.