Kerstconcert A Joyful Christmas

RHOON - Vanaf zaterdag 18 december zendt Joyful Inspiration een sprankelend, instrumentaal kerstconcert uit via YouTube. Dit concert zal een aantal weken online staan. Hoewel het concert aanvankelijk fysiek zou plaatsvinden in de Dorpskerk van Rhoon, is gezien alle maatregelen gekozen voor een digitaal alternatief. Het concert wordt gegeven door Iris Schoonewille (fluit), Sander van der Kaaij (vleugel/orgel), Ilse en Anouk Nootenboom (trompet) en Christiaan van der Kaaij (klarinet) en is opgenomen in de sfeervolle Oude – of Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven. In verschillende bezettingen zullen de musici muziek ten gehore brengen die de kerstsfeer heel dichtbij brengt: van de bekende, traditionele kerstliederen tot verrassende arrangementen die helemaal bij kerst passen: aan alles is gedacht. Uiteraard is het beluisteren van het concert gratis, wel zal er door middel van een QR-code op het scherm gevraagd worden om uw vrijwillige gift, waarmee Joyful Inspiration in de toekomst wel weer een fysiek concert hoopt te geven. Meer informatie over het concert inclusief de YouTube-link vindt men via www.joyfulinspiration.nl.


Peter van Vugt neemt afscheid

ALBRANDSWAARD - Na meer dan 10 jaar bevlogen en inspirerend voorzitterschap, neemt Peter Van Vugt afscheid van Welzijn Albrandswaard en KijkopWelzijn per 1 januari. De Raden van Toezicht en organisaties zijn hem zeer dankbaar voor zijn inzet en inbreng waarin hij een belangrijke bijdrage had om het welzijn in de gemeenten (verder) te versterken. Het afscheid zal in 2022 formeel gevierd worden, zodra de maatregelen het toelaten. Voor nu is Peter door de organisaties en medewerkers bedankt met bloemen. 

De stichtingen zijn per 1 januari op zoek naar een nieuwe voorzitter. Meer informatie via www.welzijnalbrandswaard.nl of www.kijkopwelzijn.nl. Solliciteren kan tot en met 31 december.