Steevast op Zondag

ALBRANDSWAARD – In het radioprogramma Steevast op Zondag is 19 december een gesprek te horen tussen 13 en 14 uur met Lea Beks van de Agros Zorggroep over de plannen voor het herbouw van de pas gesloopte Klepperwei in Rhoon.
Van 12 tot 13 uur is er aandacht voor de actualiteiten uit de regio en fijne kerstmuziek. De techniek wordt verzorgd door Bas van Driel. De herhaling is op zondagavond tussen 22 en 00 uur. www.rtv.albrandswaard.com.


De Stand op Maandag

ALBRANDSWAARD - De Stand op Maandag is een programma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt. Maandag 20 december sluit Jos het seizoen af met een speciaal Kerstprogramma: Kerstvis.

In dit muzikale programma (van 20 tot 22 uur) draait Jos de twee favoriete kerstnummers van zijn vrouw, dochters zijn kleinkinderen, koude kant en hemzelf. Wie heeft het mooiste kerstlied? Opa of misschien …. 

De techniek en muziek wordt verzorgd door Dick vd Meer

www.rtvalbrandswaard.com


Kerstengelproject

ALBRANDSWAARD - Men kan de laatste adventzondag (19 dec) een kleine attentie in een daarvoor bestemde mand inleveren in de kerken voor het Kerstengelproject.

Bijvoorbeeld een zelfgemaakte kerstdecoratie, een gedicht, zelfgebakken koekjes, een spelletje, iets creatiefs etc. Het is dit keer bestemd voor de bewoners Antes in Poortugaal en de bewoners van Profila Zorg aan de Wanmolen in Poortugaal. De Commissie Vorming & Toerusting zorgt dat het op de plaats van bestemming komt.

Wie mee wil doen, maar het niet zelf in de kerk kan afgeven, kan contact opnemen met Wil Houweling -Bos via 010-5019468 of met Annemiek Mons van Bokkem via 06- 46307547.