Van Wolfswinkel en Visser naar CDA

ALBRANDSWAARD - Van de week werd via een bericht van het CDA bekend gemaakt dat Johan van Wolfswinkel, zich aansluit bij het CDA in Albrandswaard. Van Wolfswinkel was voorheen lid van Christen Unie. De Christen Unie is twee jaar geleden, met het vertrek van Frans van Zaalen (hij richtte zijn eigen partij op), gestopt in Albrandswaard. De partij doet niet mee aan de aankomende verkiezingen omdat het niet gelukt is om voldoende mensen te krijgen voor de kieslijst.
Van Wolfswinkel en SGP-er Arjan Visser, staan op de kandidatenlijst van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 16 maart worden gehouden.
Sander van der Kaaij, lijsttrekker voor het CDA, is blij met de samenwerking met Van Wolfswinkel en Visser: ,,Ik ben ontzettend blij dat we elkaar gevonden hebben, en ook op deze manier de verbinding kunnen uitstralen die we als CDA Albrandswaard zo belangrijk vinden. Niet alleen met onze inwoners, maar juist ook binnen de raad. We hebben die politieke verbinding ook zo hard nodig, zeker in deze tijd vol tegenstellingen.”