Kerstengelproject

ALBRANDSWAARD - Twee jaar geleden zijn de gezamenlijke kerken van Albrandswaard een Kerstengelproject gestart. Vorig jaar kon het niet doorgaan, maar dit jaar pakken ze het landelijke project weer op.
Men kan de laatste twee adventzondagen (12 dec en 19 dec) een kleine attentie in een daarvoor bestemde mand inleveren in de kerken
Bijvoorbeeld een zelfgemaakte kerstdecoratie, een gedicht, zelfgebakken koekjes, een spelletje, iets creatiefs etc. Het is dit keer bestemd voor de bewoners Antes in Poortugaal en de bewoners van Profila Zorg aan de Wanmolen in Poortugaal. De Commissie Vorming & Toerusting zorgt dat het op de plaats van bestemming komt.

Wie mee wil doen, maar het niet zelf in de kerk kan afgeven, kan contact opnemen met Wil Houweling -Bos via 010-5019468 of met Annemiek Mons van Bokkem via 06- 46307547.

Ook kan men het iedere woensdagmorgen tussen 10 en 12 uur afgeven in de Maranathakerk Kleidijk 2b Rhoon, of iedere woensdagmiddag van 14 tot 16 uur in de Dorpskerk Dorpsdijk 65 Rhoon.


Aanpassingen Ontmoetingsrestaurant 

ALBRANDSWAARD - Vanaf november verzorgt Welzijn Albrandswaard samen met Van der Ree Catering de maaltijden voor de Ontmoetingsrestaurants in Wijkcentrum De Boekenstal en Wijkcentrum Portland. In verband met de coronabeperkingen is besloten in december een lunch te organiseren in plaats van een diner. De data zijn donderdag 16 december 13 uur in Wijkcentrum Portland en vrijdag 17 december 12.30 uur in De Boekenstal. Het december menu wordt bospaddestoelensoep met mini broodje en boter, varkenshaas roomsaus met aardappelpuree en ratatouille met kersen met bavarois toe. Aanmelden voor beide locaties kan via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322 tot uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de maaltijd. Vanaf januari 2022 kost de drie-gangenmaaltijd met koffie/thee toe 11 euro.