Kerstfair scouting gaat door

POORTUGAAL – Scouting Albrandswaard houdt een kerstfair op zaterdag 18 december tussen 12 en 17 uur. Er zijn kraampjes, een hapje, drankje en gezellige spelletjes. De opbrengst van de kerstfair wordt gebruikt voor het opknappen van het clubgebouw en het zomerkamp van de Explorers. Het vredeslicht is ook aanwezig en kan men komen halen. Uiteraard houden ook zij zich aan de regels zoals toegang met een QR code en afstand bewaren. Men kan enkel contant betalen. 

Zwaardijk 1 Poortugaal.


Steevast op Zondag

ALBRANDSWAARD – Radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius praten zondag 12 december in Steevast op Zondag van 13 tot 14 uur in een kort telefoon gesprek met wegenwacht directeur Eva-Marie Beij over de veranderde werkmethode, opkomst van elektrische auto’s en nog veel meer. 

Van 12 tot 13 uur is luistert men naar actuele berichtgeving uit de regio en uit Albrandswaard en kan men luisteren naar onder andere kerstmuziek.
Het programma wordt herhaalt bij de omroep op de zondagavond van 22 tot 00 uur.

www.rtv.albrandswaard.com.


De Stand op Maandag

ALBRANDSWAARD - De Stand op Maandag is een programma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt bij RTV Albrandswaard.

De uitzending van maandag 13 december is van 20 tot 21 uur.

Jos heeft in dit uur een telefonisch gesprek met wethouder Martijn Heezen van Stem-lokaal. Martijn is onder andere verantwoordelijk voor de portefeuille sport. Jos blijkt met hem terug naar het sportjaar 2021 in Albrandswaard en wat de verwachtingen zijn voor het komend sportjaar.

De techniek en muziek wordt verzorgd door Albert-jan Verhoef.

www.rtvalbrandswaard.com