De vijf studenten organiseren een zaalvoetbaltoernooi.
De vijf studenten organiseren een zaalvoetbaltoernooi. Foto:

Scoor voor Job

RHOON - Vijf studenten van de Hogeschool Rotterdam zijn druk bezig met het organiseren van zaalvoetbaltoernooi ‘Scoor een Job’ dat op 18 december zal plaatsvinden.
‘Scoor voor Job’ staat in het teken van Stichting Jarige Job. De opbrengst van dit toernooi gaat volledig naar deze stichting.
WCR, hoofdsponsor, twijfelde geen seconde om hieraan mee te werken. Zo stelde zij een zaal en de kantine ter beschikking en hebben zij meegedacht met de studenten over alle verdere mogelijkheden.

Stichting Jarige Job is een stichting die zich inzet voor kinderen die om financiële redenen, hun verjaardag niet kunnen vieren. De stichting maakt jaarlijks zo’n 80.000 kinderen in Nederland blij met een verjaardagsbox ter waarde van 35 euro, zodat ook zij een feestje kunnen vieren.
De vijf studenten willen kinderen laten beseffen dat het niet voor ieder kind vanzelfsprekend is om een verjaardag te vieren. Zo bedachten de studenten ‘Scoor voor Job’, met als propositie; we strijden weliswaar tegen elkaar, maar met elkaar voor een ander.
,Helemaal geweldig dit! WCR heeft ons enorm geholpen en wij zijn hier ontzettend dankbaar voor”, aldus de vijf studenten van Hogeschool Rotterdam.
Naast hoofdsponsor WCR, is ook schoonmaakbedrijf ACW BV uit Hoogvliet één van de sponsoren van dit evenement. Daarnaast heeft de Club van 50+ van RKSV WCR een financiële bijdrage geleverd voor het mogelijk maken van dit evenement.