Orkest afgelast

RHOON - Het kasteelconcert van 28 november door de Orkestacademie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest is afgelast.

Voor de uitvoering van het concert wordt nog naar een alternatieve datum gezocht. 

 De lopende tentoonstelling van Wim van der Goor op de Klokkezolder blijft als 'doorstroomevenement' wel open voor bezoek in de komende weekeinden, weliswaar onder de thans geldende Coronavoorwaarden zoals o.a. een Corona Toegangs Bewijs.

 Voor de activiteiten van december is het nog te vroeg om daar nu al iets over te kunnen zeggen, maar we houden de vinger aan de pols en u op de hoogte. Zie ook voor meer info: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php 


Kat Riggins & Blues Revival

POORTUGAAL - In verband met de gewijzigde COVID-19 maatregelen zijn er wat aanpassingen gedaan, maar er is goed nieuws. Het optreden van ‘Kat Riggins & Blues Revival' op 21 november in Abel te Poortugaal, gaat door. Er wordt gespeeld in een theateropstelling met zitplaatsen, en het aantal beschikbare kaarten is verminderd, maar het optreden vindt wel plaats.

Dit optreden is georganiseerd door Stichting Muziek op Rhoon, in de serie "Blues op zondag". De zaal is open om 15 uur, het optreden zal van 16 tot 18 uur zijn. Meer informatie en tickets via www.
muziekoprhoon.nl


Stiltewandeling

ALBRANDSWAARD - De stiltewandelingen, gehouden door Mirjam Rosier, zijn op maandag 22 november om 10 uur, woensdag 8 december om 10 uur en op woensdag 15 december om 10 uur. De wandeling duurt drie kwartier.

Een vrijwillige bijdrage voor de wandeling wordt op prijs gesteld. 

Opgeven via info@
mirros.nl of 06 - 26846373.