De Stand op Maandag

ALBRANDSWAARD - De Stand op Maandag is twee uur durend programma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt.
Maandag 22 november van 20 tot 21 uur is Marianne Kleinjan- van Driel te gast. Marianne is voorzitter van Stichting Villa Stoer. Deze stichting is een ouderinitiatief van ouders (merendeel uit Albrandswaard) van een zoon/dochter met een verstandelijke (en eventueel lichamelijke) beperking om een zorgwoning op te zetten, waar hun kinderen in de toekomst met 24-uurs begeleiding komen te wonen.

Van 21 tot 22 uur is Rody van Hemert te gast. De in Portland wonende Rody is bijna twee en halfjaar trainer-coach bij Rijnmond Hoogvliet Sport. Daarnaast is hij ook assistent-coach bij FC Dordrecht 021. Ook is hij eigenaar van R.A.G. Football Academy. Verder heeft hij gevoetbald bij onder andere vv Spijkenisse en vv Smitshoek. 

De techniek en muziek wordt verzorgd door Albert-jan Vehoef.

Tandartsangst bij Steevast

ALBRANDSWAARD - Door de aangescherpte coronamaatregelen kan de eerder geplande uitzending met de sponsors en vrienden van RTV Albrandswaard niet doorgaan.
Maar op zondag 21 november is Steevast op Zondag wel te horen. Van 13 tot 14 uur praten radiomakers Jan Jongerius en Piet Vermeulen met tandarts Jamshed Tairie en zijn assistente Sharona Letterman over angsthazen bij de tandarts. Hoe pakt deze tandarts uit Pernis, die gespecialiseerd is in angstbehandelingen, dit aan?

Van 12 tot 13 is er tijd voor actualiteiten en muziek. Ook wordt er aandacht besteed aan de Sinterklaasactie. Kinderen kunnen een kleurplaat inleveren en hier leuke prijsjes mee verdienen.

www.rtv.albrandswaard.com