Van dit bedrag worden nieuwe zwemmaterialen aangeschaft.
Van dit bedrag worden nieuwe zwemmaterialen aangeschaft. Foto:

Mooi bedrag voor Stichting Dynamo

ALBRANDSWAARD - Huib van Dijk heeft samen met Leo van Gelder, leden van de Shell Burenraad, het doel bepaald. ‘Voor iedere vergadering die we van de Shell Burenraad bijwonen, krijgen wij een bedrag dat we aan een goed doel mogen schenken’. De heren kozen dit jaar voor Stichting Dynamo. Stichting Dynamo bestaat uit DynamoZwemt en Dynamo Knutsel&Spel.
De zwemlessen worden op woensdagavond in Zwembad Albrandswaard gegeven. De activiteiten van Dynamo Knutsel&Spel worden drie maal per jaar georganiseerd. Marianne Kleinjan-van Driel, voorzitter van Stichting Dynamo, nam de cheque in ontvangst. ‘Deze bijdrage is zeer welkom. Hiermee kunnen we materialen voor de zwemmers aanschaffen!’

Stichting Dynamo is een stichting die zwemles geeft aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. De stichting draait volledig op vrijwilligers. De zwemlessen worden gegeven op woensdagavond. Voor de ouders van de zwemmers is er tijd om te praten en ervaringen uit te wisselen. 

Meer informatie of vrijwilliger worden? Info via Marianne Kleinjan-van Driel via mariannekleinjan@stichting-dynamo.nl of 06 - 44631325.