Reactie vanuit de gemeente op artikel De Bomenridders

ALBRANDSWAARD - 'Vanuit de gemeente wordt inhoudelijk niet gereageerd op dit artikel. We constateren dat er vanuit De Bomenridders allerlei aannames gedaan worden en beelden geschetst zijn die niet zoveel met de huidige realiteit over de gang van zaken te maken hebben. Het klopt dat we als gemeente in gesprek zijn met De Bomenridders over diversen uitdagingen de afgelopen periode. Des te verbaasd zijn we over dit artikel. Wij zijn van mening dat deze actie van De Bomenridders politiek bedrijven is via de krant. Dat is niet hoe ons democratisch systeem in elkaar zit. De gemeenteraad neemt de besluiten, niet De Bomenridders via de publieke opinie en de krant.'


INGEZONDEN

Waarom krijgen anti-vaxxer een podium?

Hoe is het mogelijk dat de anti-vaxxer een podium krijgen in De Schakel. Alle argumenten die gebruikt worden komt namelijk doordat mensen zich niet laten vaccineren.

Zielige verhalen vertellen van ouders die hun kinderen niet uit kunnen kleden met traumatische ervaringen dat krijg je met al die prinsjes en prinsesjes. Voor wat betreft de ouderen, die hebben het hoogste vaccinatiepercentage omdat die allemaal bang zijn om ziek te worden! De wereld zou véél mooier worden als iedereen zich zou laten vaccineren waardoor we gewoon weer samen activiteiten kunnen gaan ontplooien, minder mensen op de IC komen te liggen, operaties in de ziekenhuizen weer door kunnen gaan en de druk op de zorg afneemt. Dat is je verantwoordelijkheid nemen!

Ik mag hopen dat de het college en de raad van Albrandswaard deze onzinnige brief negeert

Loek van der Meer