Geen grote uitzendingen bij RTV Albrandswaard

ALBRANDSWAARD - Door de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid zijn er een paar informatieprogramma’s van RTV Albrandswaard komen te vervallen die zich kenmerkte door een bijzondere invalshoek.
Zo is de geplande opname van een drie uur durend programma bij de supermarkt Albert Heijn in het centrum van Rhoon komen te vervallen. Dit zou op zaterdag 27 november worden opgenomen.
Ook de geplande XL-uitzending met vrienden en sponsors van de omroep voor 21 november komt te vervallen.


Steevast op
Zondag

ALBRANDSWAARD – Radiomakers Nelleke van der Schee en Jan Jongerius praten op zondag 14 november tijdens Steevast op Zondag met boswachter Alisa Troost van 13 tot 14 uur.

Alisa is verbonden als boswachter bij het stadsbeheer van Rotterdam en bewaakt diverse parken, zoals het Kralingse bos, het Ruigenplaat bos in Hoogvliet en de Boerenhoek in Pernis.

Van 12 tot 13 uur is er tijd voor regionale actualiteiten en muziek. De techniek wordt verzorgd door Rob Molenaar. 


De Stand op Maandag

ALBRANDSWAARD - De Stand op Maandag is twee uur durend programma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt. 

Maandag 15 november is van 20 tot 21 uur Ronald Schneider te gast. 

Ronald is sinds april 2020 namens Leefbaar Albrandswaard wethouder ruimtelijke ordening en wonen in Albrandswaard. Daarvoor was hij namens Leefbaar Rotterdam o.a. drie jaar wethouder in Rotterdam. 

Van 21 tot 22 uur is Stichting vrienden van WCR te gast. Namens deze Stichting is Gerrit Geeve te gast in de studio. Deze stichting is opgericht ten gunste van de Sportvereniging WCR. Gerrit komt in de uitzending alles over de stichting vertellen en over zijn liefde voor WCR.

De techniek en muziek wordt verzorgd door Dick vd Meer.

www.rtvalbrandswaard.com