De LBH Group gaat v.v. Rhoon levenslang sponseren.
De LBH Group gaat v.v. Rhoon levenslang sponseren. Foto:

Rhoon 1 verliest, maar club wint

RHOON - Rond de thuiswedstrijd van Rhoon 1 – FC IJsselmonde 1 (0-1 verlies) was er ook positief nieuws te melden. Hoofdsponsor LBH was namelijk met een afvaardiging aanwezig om in bijzijn van het bestuur en enkele gasten het sponsorschap te upgraden en te verlengen tot een lifetime overeenkomst.

In zijn toelichting memoreerde directeur Jan Lagendijk van de LBH Group wat hem ertoe bewogen heeft om de sponsorovereenkomst van september 2019 open te breken en om te zetten in een levenslang sponsorschap. Hij gaf aan enorm veel te hebben gehad aan de club die hem, en velen met hem, gevormd heeft tot een echte teamplayer, zowel in zijn bedrijf heel belangrijk, maar ook daarbuiten. De jeugdopleiding bij v.v. Rhoon was voor hem doorslaggevend bij de keuzes die hij in zijn leven en loopbaan heeft gemaakt. 

Hij is een paar jaar voorzitter geweest en weet hoe moeilijk het soms is om alle ballen in de lucht en iedereen tevreden te houden. Daarom ziet hij zijn inbreng als sponsor als iets om wat terug te doen voor de club en al haar talloze vrijwilligers. In de kantine, bij het onderhoud, het belijnen en krijten van de velden, de materiaalman, de bestuurders en commissies, enz. Die maken een club groot en hiermee wil hij hen graag ondersteunen en belonen. Althans, als de beloning niet op betalen van spelers uitkomt, want dan is hij weg. Een duidelijk standpunt waar het bestuur zich ook al jaren hard voor maakt en achter staat. 

Na de ondertekening van het contract werd de zaak beklonken met een ingelijst LBH shirt voor op het LBH kantoor.