Wandelen met SPAL

ALBRANDSWAARD - Via stichting SPAL is het mogelijk om in groepsverband meerderen malen per week aan een wandel gerelateerde activiteit deel te nemen voor je fitheid, conditie, afslanken, sociale contacten, leefstijl De activiteiten bestaan uit Sportief Wandelen en Nordic Walking en worden begeleid door allround wandelsporttrainers en begeleiders. Kijk op www.stichtingspal.nl.

Powerwoman redt team 2

RHOON - Team 2 van BCN Rhoon ontving afgelopen vrijdag BCRS 3 uit Spijkenisse in de sporthal in Rhoon. Een geduchte tegenstander, hetgeen onder andere blijkt uit de koppositie in de poule. Dat deze koppositie niet helemaal onterecht is, bleek al snel bij de eerste herendubbel (Mischa en Ronald) waarbij met 16 – 21 en 12 – 21 duidelijk werd verloren. Zoals verwacht mocht worden van de dames Maria en Vicky, trokken zij hun partij zeer overtuigend naar zich toe met 12 – 15 en 21 – 7. Ook de volgende herendubbel met nu Charlie en Mischa op het veld, werd verloren (16 – 21 en 18 – 21), waarna de dames het weer rechttrokken met 21- 16 en 21- 15. Een gelijke stand in de rust. De eerste mix met Maria en Charlie werd met een 3-setter gewonnen maar bij de tweede mix met Vicky en Ronald ging het mis. In de eerste set liep Vicky een vervelende blessure op en moest zelfs ondersteund naar huis gebracht worden. Nu kwam het erop aan. Maria moest niet alleen haar eigen partij met Ronald nog spelen maar ook de partij van Vicky met Mischa overnemen. Met volle kracht en focus ging zij beide partijen in en trok deze samen met haar partners ook naar zich toe, waardoor Rhoon er met de overwinning vandoor ging (5 – 3) en virtueel (1 wedstrijd minder gespeeld) de koppositie overnam. 

BCN Rhoon 1 had een uitwedstrijd in Oude-Tonge. De stand van 6-2 laat het weliswaar niet goed zien, maar de teamleden hadden niet het gevoel dat ze van het veld werden geslagen. De herendubbels waren spannend en hadden ook in ons voordeel kunnen uitpakken. De dames hebben gestreden maar kwamen net tekort en bij de mixen slechts een partij gewonnen.