De Oude Schooltijd

POORTUGAAL – Harald Veenstra treedt op 9 november om 14 uur op voor OVA. In zijn programma ‘De Oude Schooltijd’ blikt hij terug naar vroeger toen er nog werd geschreven met een kroontjespen en werd afgeveegd met een inktlap. Toen er in de klassen nog vijftig kinderen in houten schoolbankjes zaten. Harald zingt liedjes uit deze tijd en omlijst die met bijzondere foto’s en bewegende beelden uit het Polygoonjournaal.

Gratis voor OVA-leden, niet leden betalen 7,50 euro inclusief koffie en thee. Er is alleen toegang voor personen die volledig gevaccineerd zijn. Laat bij de ingang de QR code scannen of toon een vaccinatiebewijs.

Zaal open 13.30 uur, aanvang 14 uur. De Brinkhoeve, Kerkstraat 12 in Poortugaal. 

Eerste bingo 

RHOON - Vanaf 27 oktober houdt Welzijn Albrandswaard elke laatste woensdag van de maand bingo in Ontmoetingscentrum Het Boerderijtje, Werkersdijk 1 in Rhoon. De eerste editie werd door negen dames bezocht. De twee vaste vrijwilligers en een nieuwe vrijwilliger draaiden de molen, checkten de kaarten en schonken koffie en thee met een koekje. Aanmelden voor de volgende Bingo op 24 november van 14 tot 16 uur via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322.