De Stand op Maandag

ALBRANDSWAARD - De Stand op Maandag is twee uur durend radioprogramma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt. 

Maandag 1 november tussen 20 en 21 uur is Cengiz Tular te gast. Cengiz is voorzitter van de PvdA Barendrecht. Met Cengiz gaat Jos praten o.a. het organiseren van campagnes, landelijke en lokale politiek en het verschil tussen een bestuur en fractie van een politieke partij 

Van 21 tot 22 uur zijn Carla van Gameren en Roy Tiboek in de studio aanwezig. Carla van Gameren is de eigenaresse van Gamerensport. Zij is sinds 1994 zelfstandig onderneemster. Daarvoor combineerde Carla haar studie met een topsport carrière als judoka. In haar topsportcarrière in de judosport (eind jaren 80) werd Carla o.a. vijfvoudig Nederlands kampioene. Op achttienjarige leeftijd begon Carla met het geven van aerobic-, zwem-, judo-, gymnastiek- en diverse andere sportlessen te geven in de regio van Albrandswaard. Roy Tibboel vormt samen met zijn zus Roxanne als manager de nieuwe generatie van het familiebedrijf Gamerensport. Hij is al lange tijd werkzaam in het bedrijf van zijn tante Carla en heeft als achtergrond de opleiding Commerciële economie Sportmarketing en Management en heeft daarnaast meerdere fitness opleidingen gevolgd. Hij is niet alleen manager, maar ook personal trainer

De techniek en muziek wordt verzorgd door Albert Jan Verhoef. www.rtvalbrandswaard.com.


Steevast op Zondag

ALBRANDSWAARD - Zondag 31 oktober is de directeur van Rotterdam Festivals , Renske Satijn, te horen in een kort telefonisch interview over de komende activiteiten in Rotterdam en omgeving.
Radiopresentatoren Piet Vermeulen en Jan Jongerius praten met Renske tussen 13 en 14 uur bij Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard. Ook is er weer volop informatie uit de regio te horen. Techniek Albert-Jan Verhoef.

rtvalbrandswaard.com