BCN strijdend ten onder

RHOON - Donderdagavond 12 oktober ging team 1 van BCN Rhoon vol goede moed naar Dordrecht om de tweede wedstrijd te spelentegen Space Shuttle 1. 

Zoals gewoonlijk werd begonnen met de heren dubbel (Jeremy/Rinie) en werd al snel duidelijk dat de tegenstander zich niet snel gewonnen zou geven. De eerste set ging zelfs verloren met 21 – 18. Deze klap werkte nog door in de 2e, want deze ging zelfs met 21 – 9 verloren. Gelukkig waren onze dames (MarieLouise/Michelle) goed bij de les, want zij trokken overtuigend beide sets naar zich toe. Bij de volgende heren dubbel (Jeremy/Patrick) werd voortvarend gestart door onze heren, maar na een spannende eindstrijd trokken de tegenstanders de sets toch naar zich toe (21 – 16 en 22 – 20). Zoals bijna gebruikelijk, werd de volgende dames dubbelpartij door onze dames gewonnen, zodat er een ruststand van 2 – 2 op de borden stond.

MarieLouise en Rinie
Gebrand op een revanche gingen MarieLouise en Rinie voortvarend van start en trokken de eerste set met 18 – 21 naar zich toe. De tweede set werd nog spannend, maar daar ging de tegenstander met de winst ervan door (21 – 17) en in de derde set bleek Space Shuttle wederom te sterk (21 – 12). In de volgende mix partij verloren Michelle en Patrick overtuigend (21 – 7 en 21 – 11). Duidelijk werd dat om maximaal nog een gelijk spel eruit te halen de komende twee mix partijen gewonnen diende te worden. MarieLouise en Jeremy gingen er vol tegen aan, maar verloren helaas nipt de eerste set, maar wonnen overtuigend de tweede set. Een 3-setter wederom, waarin helaas de tegenstander toch weer de sterkste bleek (21 – 11. In de laatste partij probeerden Michelle en Rinie toch nog een extra punt mee te nemen naar Rhoon, maar ook hier trok de tegenstander een stokje voor en werd de wedstrijd afgetekend met 6 tegen 2 verloren.

Door wat verplaatsingen in het speelschema van de Hoeksche Waardcompetitie kon het gebeuren dat de tegenstander van vorige week in Bleiswijk, zich afgelopen vrijdag meldde bij de sporthal in Rhoon. Duidelijk was bij aankomst dat het team van Lansingerland 2 gebrand was op een sportieve revanche...

www.bcnrhoon.nl

Lees het totale verslag via www.deschakelalbrands
waard.nl.