Bingo

RHOON - Na een proefperiode van een aantal maanden heeft Welzijn Albrandswaard geconstateerd dat er geen behoefte is aan een spelletjesmiddag in het Boerderijtje. Deze is dus per direct stopgezet op dinsdagmiddag.  Omdat Welzijn Albrandswaard vermoedt dat de geplande bingo wel mensen zou trekken, houden ze die vanaf deze maand elke laatste woensdag van de maand van 14 tot 16 uur in het Boerderijtje. 

Deelname aan de bingo van 27 oktober of 24 november kost 5 euro (inclusief koffie, thee en koekje) voor drie kaarten met per kaart drie rondes, dus negen keer kans op prijs. Aanmelden voor de bingo via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. Er kunnen maximaal 15 mensen per keer meedoen.
Ontmoetingscentrum Het Boerderijtje, Werkersdijk 1, Rhoon.

Halloween Rhoon noord

RHOON - In Rhoon Noord wordt ook dit jaar weer Halloween gevierd. Er is Trick or Treat op 30 oktober van 19 tot 22 uur in de volgende straten: Baljuw, Marskramer, Minstreel, Riddergracht, Heraut, Landvoogd.
Er zijn drie kinderactiviteiten met prijsjes waarvan de kosten 0,50 per keer zijn. Voor zowel de volwassenen als de kinderen is er een loterij met leuke prijzen. De helft van de opbrengst van de loterij is voor een goed doel.
Meer informatie via de facebookpagina: Halloween Rhoon Noord. Of via Nancy 06 20188792 of Manon 06 53675079.