Blues op Zondag

RHOON – Op zondag 7 november houdt Muziek op Rhoon in de serie ‘Blues op Zondag’ eindelijk weer een sfeervol optreden. Als eerste dit jaar staat een funky blues optreden van Kai Strauss & The Electric Blues All Stars in de Empirezaal van het Kasteel van Rhoon geprogrammeerd.

De gitarist Strauss met muziek in zijn eigen kenmerkende stijl van oprechte zang en sterk gitaarspel vol stoten van gevoelens en emoties, treedt deze zondagmiddag op met The Electric Blues All Stars.
Kai Strauss heeft recent, op 50-jarige leeftijd, zijn zesde album uitgebracht, toepasselijk getiteld ‘In My Prime’. In My Prime" is zeker niet alleen een herhaling van zijn eerdere werk, maar het bewijs van zijn muzikale en persoonlijke groei die hem nog jarenlang zal kenmerken als een betekenisvolle en opwindende bluesartiest.

Voor meer informatie en tickets: www.muziekoprhoon.nl
Dit is geen theaterconcert, er wordt gespeeld in kroegopstelling.

Tickets voor Blues op Zondag zijn vooraf uitsluitend online te koop. Indien niet uitverkocht worden tickets aan de deur verkocht. De zaal gaat open rond 15 uur waarna rond 16 uur het optreden begint tot ca. 18 uur.