Workshops in herfstvakantie

RHOON - Tijdens de herfstvakantie zijn er voor de kinderen verschillende workshops op boerderij De Buytenhof. Aanmelden is verplicht. Kosten 8.50 euro.
16 oktober: workshop pompoenstukjes maken. 19 oktober: workshop bruisbal maken. 20 oktober: kaarsen maken. 21 oktober: zeepje met bruisbal maken. 22 oktober: vogelvoederplank maken. 23 oktober: pompoenstukjes maken. www.
debuytenhof.nl.


Apotheek verhuist

RHOON - Apotheek Rhoon is vanaf maandag 1 november gevestigd in het gezondheidscentrum Het Koetshuis aan de Verdistraat 6. Parkeren voor de deur is iets beperkter, maar er is ruim parkeergelegenheid rondom het Strawinskiplein. Minder mobiele mensen kunnen gebruikmaken van de bezorgservice.
Vrijdag 29 oktober is de apotheek van 12 tot 17.30 uur beperkt open in verband met de verhuizing. De apotheek is gedurende de hele dag wel telefonisch bereikbaar.
De nieuwe locatie heeft meerdere balies om de bezoekers nog sneller te helpen, en een ruime spreekkamer voor privacygevoelige gesprekken.
De nieuwe locatie is tussen de middag gesloten van 13 tot 14 uur, maar gedurende deze tijd wel telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.
Aan de voorgevel van de locatie verschijnt een nieuwe afhaalautomaat. Deze automaat gaat de huidige afhaalkluizen bij de AH vervangen.


Win een
ballonvaart

REGIO - Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van De Schakel Albrandswaard en maak kans op een ballonvaart boven Albrandswaard, Ridderkerk, Barendrecht. Inschrijven via www.barlokalemedia.nl/
ballonvaart