Steevast op Zondag

ALBRANDSWAARD - De Albrandswaardse medewerkster Cathalina Boer van Greyhounds Rescue Holland is zondag 10 oktober te gast in het radioprogramma Steevast op Zondag bij RTV Albrandswaard. Van 13 tot 14 praten radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius met Cathalina over haar passie om Spaanse zwerfhonden te redden. Hiervoor is geld nodig, maar ook allerlei goederen zoals dekens, hondenmanden, etc. Van 12 tot 13 uur tijd voor actualiteiten uit de regio en een mix van mooie muziek.  www.rtv.albrandswaard.com


De Stand op Maandag

ALBRANDSWAARD - De Stand op Maandag is twee uur durend programma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt. 

Maandag 11 oktober tussen 20 en 21 is James Scharink te gast. James woont in Poortugaal. Sinds 2018 is hij fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad van Albrandswaard.
Van 21 tot 22 uur is Kevin Stolk te gast. Kevin speelt al jarenlang voetbal bij vv Rhoon. Hij werd onlangs nog gehuldigd voor het spelen van 400 wedstrijden in vv Rhoon 1. De techniek en muziek wordt verzorgd door Albert Jan Verhoef.
www.rtvalbrandswaard.com


Een goede start

RHOON - In de Sporthal in Rhoon is er op maandag van 9.30 tot 10.30 uur 55+ Gymnastiek, georganiseerd door de Vereniging Sportinstuif.
Op een plezierige manier laat Petra Prins de deelnemers de week goed beginnen. Dat is weer eens wat anders dan ‘Nederland in beweging’. De opwarming begint met rondjes lopen en badminton. Onder begeleiding van mooie muziek worden daarna onder andere gewichten, springtouwen en elastieken gebruikt. Na afloop wordt er koffie gedronken in de nieuwe kantine van het gemeentehuis. Op donderdag van 9.30 tot 10.30 uur is er Conditietraining/aerobics. In deze groep gaat het er wat pittiger aan toe. De contributie voor beide groepen is 15 euro per maand.


Klaverjassen

RHOON - Vrijdag 8 oktober is het weer mogelijk om te klaverjassen bij WCR. Bij verkoudheidklachten of koorts, wordt verzocht niet te komen. WCR is te vinden aan de omloopseweg 6E in Rhoon op sportcomplex De Omloop.