Dames team 2.
Dames team 2. Foto:

Competitie gestart voor BCN Rhoon

RHOON - Afgelopen vrijdag 1 oktober mochten de 2 competitieteams van BCN Rhoon weer de strijd aangaan met andere teams in de Hoeksche Waardcompetitie. Team 2 bezocht het team Lansingerland 2 te Bleiswijk, alwaar uit het spel niet bleek dat zij ruim een jaar stil hadden gestaan. Binnen een kleine twee uur werd de wedstrijd afgesloten met een afgetekende 1 – 7 overwinning. Net zoals voorgaande jaren bleken de dames Maria en Vicky in hun dubbelpartijen niet te verslaan te zijn; in de eerste partij sprokkelde de tegenstandsters totaal 15 punten bij elkaar en bij de tweede partij slechts 12. Ook nu blijken zij op eenzame hoogte te staan. De heren Charlie, Mischa en Ronald ondervonden meer tegenstand in hun partijen, maar trokken de winst uiteindelijk toch naar zich toe. In de vier mixpartijen ontstond er meer strijd, met twee 3-setters maar ook daar werden toch drie partijen gewonnen en een nipt verloren. 

Team 1 ging op bezoek bij VTO 2 in Klaaswaal, maar sloot de wedstrijd minder succesvol af. Er werd met 5 – 3 verloren. Bij de mixpartijen werd het nog wel even spannend, toen eerst MarieLouise en Jeremy hun partij relatief eenvoudig naar zicht toe trokken en MarieLouise en Sander in hun partij een 3-setter afdwongen. Helaas werd deze 3-setter niet winnend afgesloten en bleek ook in de overige twee mixpartijen de tegenstander duidelijk te sterk. 

Zoals gebruikelijk hebben team 2 en 1 na afloop in respectievelijk Bleiswijk en Klaaswaal gezamenlijk met de tegenstanders onder het genot van een hapje en drankje hun onderlinge strijd geëvalueerd en zien met plezier uit naar hun volgende onderlinge partij.
www.bcnrhoon.nl.