Een uurtje gezelligheid en tegelijkertijd bewegen.
Een uurtje gezelligheid en tegelijkertijd bewegen. Foto:

Begeleider beweegtherapie gezocht

POORTUGAAL - Ieder vrijdagmiddag van 13.45 tot 14.45 uur en van 15 tot 16 uur wordt er beweegtherapie gehouden voor ouderen in de gymzaal van Poortugaal. Er komen twee groepen na elkaar voor een uurtje gezelligheid en beweging. Er wordt gezocht naar een nieuwe begeleider. In het begin zal men samen met de huidige begeleider de les geven. De voorkeur gaat uit naar iemand die op kort termijn kan starten.
Wie graag wat wil betekenen voor de senioren uit de gemeente en graag actief is, kan contact opnemen met het Vrijwilligerspunt via m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl of bel naar 010-50182322.


Gastheer/gastvrouw gezocht

PORTLAND - De 50 Plus en Meer Club is een gezellig club die iedere dinsdagochtend van 10 tot 12 uur bij elkaar komt in het Wijkcentrum Portland. De 50-plussers uit de gemeente zijn welkom om met elkaar een kop koffie te drinken. Af en toe wordt er ook een gezellige activiteit georganiseerd. Elke laatste dinsdag van de maand is er bingo. Als gastvrouw/gastheer helpt men bij het organiseren van deze ochtend, schenkt koffie en organiseert samen met de andere vrijwilligers zo nu en dan een leuke activiteit.
Bij interesse: Vrijwilligerspunt m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl of 010-50182322.