Draaiorgel komt langs

ALBRANDSWAARD - In de landelijke Week tegen Eenzaamheid komt Esperanza samen met draaiorgel de Johannes Vermeer langs in een aantal buurten in Albrandswaard. De dag ervoor wordt aan alle bewoners die het betreft een uitnodiging met attentie aangereikt.

Vrijdag 1 oktober, 10.30 uur: Vierspan, 11 uur: Tweespan, 11.30 uur: app. complex Dorpsdijk en Kievitsplantsoen, 13 uur: Service wooncentrum Ghijseland.

Zaterdag 2 oktober, 10.30 uur: app. complex Landjonker, 11.30 uur: app. complex Sleedoorn, 13 uur: app. complex Waalstraat /Emmastraat en bejaardenwoningen Waalstraat, Watering en ’t Wiel .

Wie niet in deze complexen woont, kan uiteraard ook gewoon langskomen. 

Bij onverhoopt slecht weer gaat het helaas niet door, maar wordt het verschoven naar een andere datum.

Dinsdag 5 oktober wordt met het kleine draaiorgel de Raffin een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentra de Hooge Werf en Villa Maja en aan de gasten van de dagbesteding de Toekomst voor een gezellige muzikale ontmoeting. Alle bewoners en gasten krijgen een leuke attentie.


50 Plus en Meer Club

PORTLAND - Elke dinsdagochtend van 10 tot 12 uur zit de 50 Plus en Meer Club in Wijkcentrum Portland. Daar wordt soms gewoon gezellig koffie gedronken en een spelletje gedaan, maar soms hebben ze ook speciale activiteiten op de planning staan. Voor de komende weken ziet het programma er als volgt uit: 28 september Bingo, 5 oktober Verrassing in de Week tegen Eenzaamheid, 12 oktober optreden Edith en Miranda, zij zingen Nederlandstalig repertoire en verzoeknummers en 26 oktober Bingo. Wie deel wil nemen, kan binnenstappen en zich melden bij de vrijwilligers Georgette, Margriet of Janet. Voor meer info kunt u bellen naar Welzijn Albrandswaard 010-5018322.