Dierendag

Stuur een mooie foto naar De Schakel. Een foto van je huisdier, een olifant in Blijdorp, het maakt ons niet uit. Als je de foto maar zelf hebt gemaakt. De leukste foto's zijn op Dierendag, maandag 4 oktober, te zien op de website van de krant. Op donderdag 7 oktober staat een selectie in de krant.
De drie mooiste foto's worden beloond met de Vogelkalender 2022 van Ed Aldus. Inzenden kan tot en met zaterdag 2 oktober naar
redactiealbrandswaard@
barlokalemedia.nl

Halloween Camping Night

RHOON - Op donderdag 21 oktober wordt er een Halloween Camping Night gehouden bij sporthal Rhoon voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De kinderen gaan genieten van een disco, een film, ze overnachten daar en krijgen een lekker ontbijt. De toegang is 10 euro. Kaarten kunnen besteld worden via www.stichtingsef.nl. 

Halloween in Poortugaal

POORTUGAAL – In Poortugaal wordt op 31 oktober tussen 18 en 20 uur ‘trick or treat’ gehouden voor de kinderen. Wie mee wil doen om snoep uit te delen tijdens de Halloweenactiviteit, kan zich voor 17 oktober aanmelden via de Facebookpagina ‘Halloween Poortugaal’ of via halloweenpoortugaal@outlook.com. De poster kan dan voor het raam gehangen worden, zodat de kinderen weten waar ze aan kunnen bellen. Natuurlijk is het leuk als er ook nog wat te griezelen valt.

Om mee te doen hoeven kinderen - die zich zo griezelig mogelijk mogen uitzien - zich niet aan te melden. Op 30 oktober wordt op de Facebookpagina bekend gemaakt waar de kinderen mogen aanbellen. De organisatie vraagt om voorverpakt snoep in huis te halen.
Facebook: Halloween Poortugaal.