Radio bij RTV Albrandswaard

Goedemorgen 
Albrandswaard

Radiomaker Kees Spronk ontvangt op zaterdag 25 september tussen 10 en 12 uur Han Bakker van Esparanza bij het radioprogramma Goedemorgen Albrandswaard. Ze gaan het hebben over de week van de eenzaamheid.
Op zondag 26 september tussen 10 tot 12 uur is Kees Quist te gast bij Goedemorgen Albrandswaard. Quist is de hofleverancier van het koninklijk huis en verantwoordelijk voor de koffers die op Prinsjesdag gebruikt worden.

Steevast op Zondag

In het radioprogramma Steevast op Zondag wordt er op 26 september tussen 13 en 14 uur gesproken met commercieel directeur Jasper de Jong van de AVR in Rotterdam - Botlek. Luister naar een gesprek over afvalverwerking, afval scheiden en afval verminderen. Van 12 tot 13 uur is er ruimte voor nieuws en actualiteiten uit de regio met een mooie mix van muziek.

De Stand op Maandag 

Maandag 27 september ontvangt Jos Vis in het radioprogramma De Stand op Maandag tussen 20 en 21 uur Lennart Goudriaan. Lennard is vanaf 2010 raadslid van de Gemeente Albrandswaard. In eerste instantie als fractievoorzitter voor Echt voor Albrandswaaard (EVA), vervolgens namens NOVA en vanaf 2018 voor het CDA. 

Van 21 tot 22 uur is Kees Groenenboom te gast. Kees is vanaf 2015 de voorzitter van Rijnmond Hoogvliet Sport. Daarvoor was hij al veel andere functie actief voor de club uit Hoogvliet. De techniek en muziek wordt verzorgd door Albert Jan Verhoef.

www.rtv.albrandswaard.com.

Klaverjassen

RHOON - Bij WCR gaan ze weer klaverjassen. Op Vrijdag 24 september is men weer welkom. De vereniging handhaaft de anderhalve meter en verwacht van de bezoekers dat ze rekening houden met de andere aanwezige. Bij een verkoudheid of koorts niet langskomen. WCR, omloopseweg 6E in Rhoon op sportcomplex De Omloop.