Politieke informatieavond

ALBRANDSWAARD - Op 16 maart 2022 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden in Nederland. Dat betekent voor politici en de politieke partijen dat zij zich nu gaan voorbereiden op de verkiezingen. Verkiezingsprogramma’s worden geschreven, kieslijsten worden samengesteld en politieke partijen schrijven zich in om deel te kunnen nemen aan de komende verkiezingen.

De gemeente Albrandswaard houdt een informatieavond ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen op 29 september om 19:30 uur in het huis van Albrandswaard voor eenieder die lid is van een politieke partij; voor eenieder die overweegt om een politieke partij op te richten en voor eenieder die mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezing 2022. Bent u wel geïnteresseerd maar heeft u geen ambitie om deel te nemen aan de verkiezingen dan bent u ook van harte welkom. Tijdens deze informatieavond komen er verschillende onderwerpen aan bod. Wat komt erbij kijken om deel te nemen aan de verkiezingen en welke data zijn belangrijk in dit proces van deelname? Wie voorafgaand aan de avond alvast wat meer wil weten over de onderwerpen die op dit moment actueel zijn binnen de gemeente Albranswaard kijk dan op Verkiezingen 2022, Gemeente Albrandswaard

Aanmelden is verplicht bij de griffie van de gemeente Albrandswaard: griffie@albrandswaard.nl


Nina Valkhoff in Steevast

ALBRANDSWAARD - Muralist en kunstenares uit Rotterdam Nina Valkhoff is op zondag 19 september te gast in het radioprogramma Steevast op Zondag.

Van 13 tot 14 uur praten de radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius met Nina over het opsieren en opfleuren van grijze muren met dieren en planten en bloemen. Dit doet ze niet alleen in Nederland. Onlangs nog in Ierland, Zweden en Italië.
Van 12 tot 13 uur tijd voor veel nieuws, actualiteiten uit de regio en een mooie mix van muziek.

Het programma wordt zondagavond herhaald van 22 tot 00 uur.

www.rtvalbrandswaard.nl.