WCR is weer gestart

RHOON - De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen bij WCR zijn weer begonnen. Naast de seniorenteams op zater- en zondag zijn er ook diverse jeugdteams en zelfs het pupillenvoetbal is weer gestart. Ook de peutergym en de klaverjasavonden worden weer opgestart. Lees er meer over op de website van de WCR, www.svwcr.nl
De vrijwilligers, bestuursleden en de leden van de Stichting Vrienden van WCR hebben ook niet stilgezeten de afgelopen maanden. Het bestuur van de Stichting Vrienden van WCR is trots te kunnen melden dat bijna alle leden van de Stichting die de vereniging ondersteunen in de vorm van een reclamebord langs het hoofdveld hen trouw gebleven zijn. Er zijn zelfs nieuwe ondernemers, bedrijven bereid geweest om de vereniging met een reclamebord te ondersteunen.
Naast vele nieuwe leden is er met het bedrijf Afvalcontainers Rijnmond overeenstemming bereikt om zich als derde hoofdsponsor aan WCR te verbinden. Doelstelling van het bedrijf Afvalcontainers Rijnmond is om meer voor de jeugdafdeling binnen de vereniging te gaan betekenen. Als eerste worden de jeugdleden allemaal voorzien van sportkleding van het merk KLUPP Sportswear waarmee de vereniging opnieuw een driejarige sponsorovereenkomst mee afgesloten heeft. Alle teams spelen in kleding van KLUPP Sportswear. Wie zich aan wil sluiten bij Stichting Vrienden van WCR kan een bericht sturen naar sponsorzaken@svwcr.nl.


Nordic Walking 

ALBRANDSWAARD - Met nordic walking verbruikt men meer energie, meer kcal per tijdseenheid en er is meer vetverbrandig. Ook heeft men met nordic walking meer stabiliteit tijdens het lopen omdat men meer spieren gebruikt en minder snel moe wordt. Nordic walking is veel meer dan alleen wandelen, het is een totale work-out voor het lichaam.
Via stichtingSPAL is het mogelijk om nordic walking lessen te volgen maar ook om als nordic walker of wandelaar mee te sporten in een van de wandelgroepen.

Zie ook www.sportbalans.nl/nordic-walking.html. Voor meer informatie Aad Wijntjes 06-46226208