Zingen bij Bombary

POORTUGAAL - Bombary begon ooit als kinderkoor en groeide daarna al snel uit met een volwassenkoor en veel enthousiaste leden. Een groot deel van de dertig jaar dat het koor bestaat, stond Yolanda Kleingeld als dirigente aan het roer. Het koor heeft veel optredens gedaan in diverse theaters. Ook werden er musicals ten gehore gebracht zoals Les Miserables, Miss Saigon, Hair, My fair lady, Jesus Christ Superstar en Wicked. Tegenwoordig ligt het accent meer op Nederlands- en Engelstalige popmuziek. Het volwassenkoor en jong volwassenkoor staat onder leiding van Killian Eilbers. Het koor kent meerdere leden die al dertig jaar lid zijn. Sinds een paar weken zijn de koren weer begonnen met repeteren. Nu zijn ze op zoek naar nieuwe leden voor alle stemgroepen. Vooral mannen zijn welkom. Er wordt gerepeteerd op donderdagavond in De Brinkhoeve aan de Kerkstraat 12 in Poortugaal. Het jong volwassenkoor repeteert van 19 tot 20 uur en het volwassenkoor van 20.30 tot 22.30 uur. Meer informatie of aanmelden via bombary@gmail.com.  


Burgemeester te gast

ALBRANDSWAARD – In het radioprogramma Steevast op Zondag is op 12 september burgemeester Jolanda de Witte te gast. Presentatoren Hetty Landman en Jan Jongerius praten met de burgemeester van 13 tot 14 uur over de coronamaatregelen en over de toekomst van de gemeente Albrandswaard.
Van 12 tot 13 uur is er ruimte voor nieuws, actualiteiten uit de regio en een mooie mix van muziek. Herhaling op zondagavond van 22 tot 00 uur. www.rtv.albrandswaard.com.


Gastvrouw- of heer

ALBRANDSWAARD - Voor de koffie-ochtend op woensdag in het Boerderijtje van 10 tot 12 uur is Welzijn Albrandswaard op zoek naar een gastvrouw of -heer. Het gaat om één ochtend per twee weken.
Wie iets wil betekenen voor de ouderen in de gemeente en ervan houdt om in de catering te assisteren kan contact opnemen: m.vansteenbergen@
welzijnalbrandswaard of bel naar 010-5018322.