Schaaksoos verhuist

ALBRANDSWAARD - De schaaksoos die al jaren in gebouw ’t Centrum in Rhoon zit, verhuist op 16 september naar de nieuwe locatie, Ontmoetingscentrum Het Boerderijtje, Werkersdijk 1 in Rhoon.

Dames en heren die het leuk vinden om te schaken zijn vanaf die datum elke donderdagmiddag vanaf 13.30 tot 16.30 uur van harte welkom een potje te komen spelen. Loopt u dus gerust eens binnen.

Geen Spelletjesmiddag in september

ALBRANDSWAARD - Sinds begin juli wordt er elke dinsdagmiddag van 14 tot 16 uur een spelletjesmiddag gehouden in Ontmoetingscentrum Het Boerderijtje. Een nieuwe activiteit starten is altijd lastig, maar het begon al aardig te lopen. Echter, Welzijn Albrandswaard zoekt extra vrijwilligers om zo een poule te kunnen starten.

Nu er nog maar weinig vrijwilligers zijn, is wegens vakantie de spelletjesmiddag in september gesloten. Vanaf oktober starten ze weer en willen zij dan elke laatste dinsdag van de maand een bingo organiseren in Het Boerderijtje. De overige dinsdagen kunnen spellen worden gespeeld zoals sjoelen, rummikub, kaarten, domino, enz.

Vrijwilligers
Aanmelden als spelletjesbegeleider kan via het Vrijwilligerspunt: m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl of bel naar 010-50182322.