De Stand op Maandag

ALBRANDSWAARD - De Stand op Maandag is twee uur durend programma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt. 

Op maandag 13 september van 20 tot 21 uur is Alfred Kooijman te gast. Alfred is in de lokale radiowereld bekend geworden als verslaggever van Exxact Barendrecht. Veel lokale en regionale mensen heeft hij geïnterviewd. Waaronder veel politici. Ook was hij jaren medewerker bij Roparunradio. Alfred is een tijdje niet te horen geweest op de radio. Maar daar komt verandering in. RTV Albrandswaard maakt kortgeleden bekend dat Alfred de omroep komt versterken. Alle reden voor Jos om met zijn (oud-) nieuwe collega te praten over de huidige politieke situatie in Nederland. 

Tussen 21 en 22 uur is Marcel de Wijk te gast. Marcel is de trotse voorzitter van Badminton Club Portland uit Rhoon. BC Portland is een leuke, gezellige, laagdrempelige en gezonde badmintonclub en heeft in Rhoon-Portland & Carnisselande & Smitshoek badmintonners veel te bieden.  Zij hebben een partnerschap en samenwerking met Badminton Vereniging Zuidwijk Pendrecht (BVZP- Sporthal Waterpoort Barendrecht) en BCN Rhoon in Sporthal Rhoon. Voor de jeugd hebben zij een samenwerking aangegaan met de The Flying Shuttle (TFS) uit Barendrecht. Inmiddels zijn de besturen van BC Portland en BVZP met elkaar in gesprek om te gaan fuseren. Daarom brengt Marcel ook Joop Matthijs mee, de voorzitter van de fusiepartner. Hoever zijn de besprekingen? Waarom de fusie? Wat betekent dat voor de jeugdleden en andere samenwerkingsverbanden.

De techniek en muziek wordt verzorgd door Dick van der Meer.

www.rtvalbrandswaard.com.