Nieuwe tentoonstelling in Oudheidkamer

ALBRANDSWAARD - Na een sluiting van ruim een jaar opent de Oudheidkamer op zaterdag 11 september om 14 uur weer de deuren.

De medewerkers zijn erin geslaagd een nieuwe tentoonstelling samen te stellen met als titel “Voor elck wat wils”. In deze expositie zijn allerlei voorwerpen te zien uit het verre en minder verre verleden. Ook is er een mooie selectie foto’s samengesteld, die veel herinneringen bij de bezoekers zal oproepen. 

De Oudheidkamer Rhoon en Poortugaal bevindt zich aan de Dorpsstraat 27 te Poortugaal.

De toegang tot de Oudheidkamer is gratis. Er is een traplift aanwezig. 

Opening
Boerderijtje

RHOON - Op donderdag 30 september om 10 uur wordt Ontmoetingscentrum Boerderijtje aan de Werkersdijk 1 in Rhoon officieel geopend door wethouder Mieke van Ginkel. Er wordt dan ook een zwaaisteen gelegd voor de deur door de gemeente Albrandswaard. Hoewel de locatie vanaf 8 juni in gebruik is, is het nog niet officieel geopend en is besloten dit alsnog te doen omdat de locatie dat verdient. Niet toevallig is 30 september de eerste dag van de Week tegen Eenzaamheid, want de activiteiten die hier worden georganiseerd helpen mee aan het ontmoeten en vergroten van netwerk. Het Boerderijtje is het nieuwste wijkcentrum van Welzijn Albrandswaard en biedt onderdak aan alle activiteiten die voorheen in de Klepperwei zaten. Inmiddels is het aanbod verder uitgebreid en wordt het al echt een bruisende locatie met allerlei activiteiten die steeds meer mensen weten te vinden.

Meer informatie via 010-5018322.