Een toost op een mooi jaar.
Een toost op een mooi jaar. Foto:

Postzegels en munten

BARENDRECHT - De Vereniging van Postzegelverzamelaars Barendrecht houdt op 18 september een postzegel- en muntenbeurs in Het Trefpunt aan de Dr Kuyperstraat 4 in Barendrecht van 12.30 tot 16.30 uur. Toegang gratis. Inlichtingen M.C. Kooiman 0180-618995.


Sparkling Voices

RHOON - Het seizoen voor Sparkling Voices is vorige week maandag weer begonnen. De 41 aanwezigen brachten een toost uit tijdens de eerste repetitie in de hoop op betere tijden. Er staan voor dit jaar een aantal medewerkingen op het rooster, te beginnen op 2 oktober in sporthal Rhoon. Dit als onderdeel van een feestelijke avond vanwege de opening van het gemeentehuis, daarnaast wordt ook nog medewerking verleend op 10 oktober in de ochtenddienst van de Dorpskerk in Rhoon.
Sparkling Voices oefent elke maandagavond van 20 tot 22.15 uur onder leiding van de enthousiaste dirigent Arjen Uitbeijerse in de Maranathakerk, Kleidijk 2 te Rhoon
Naast diverse medewerkingen in kerken, organiseren ze ook eigen concerten en maken ze regelmatig uitstapjes en koorreizen met elkaar.
Geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen bij de receptieavond. Meer informatie via: www.sparklingvoices.nl.