Afbeelding
Foto:

Waterpret met Stichting Wens en Go

RHOON - In de laatste week van de zomervakantie hielden de vrijwilligers van Stichting Wens en Go een gezellige avond in het Kleine Badje in Rhoon. ,,We wilden een keer iets gezamenlijks doen voor alle mensen die tot nu toe hebben deelgenomen aan onze Stichting Wens en Go,” vertelt Angelique Post, die het initiatief nam voor deze avond. 

Door de weersomstandigheden was de avond al een keer uitgesteld, maar een week later dan gepland kon de avond doorgaan. Het werd een intieme ontmoeting tussen mensen die elkaar niet kenden en soms niet eens verstonden. Toch ontstonden er al snel leuke gesprekken. De kinderen hadden al helemaal geen moeite om het als een feestje te zien. Alle wens-vrijwilligers waren erbij en hadden met de aanwezigheid van Alex Rombout zelfs gezorgd voor een gediplomeerd toezichthouder. Toezichthouden bleek belangrijk, want ondanks dat er maar acht kinderen waren, hield het vrolijke jongetje zonder zwemdiploma hem wel bezig. Uiteindelijk kon hij niet anders dan toch ook maar het frisse water in, zodat de vijfjarige held ook heerlijk van de glijbaan kon. 

Alle kinderen kregen bij het naar huis gaan een Blijdorpboek met plakplaatjes mee. Angelique en de andere vrijwilligers hielden een warm gevoel aan over deze avond.,,Het ontspannen contact tussen de deelnemers, de vreugde van de kinderen, maar ook de inzet van de Barendrechtse dames Hanneke van der Vlies en Ina van Pelt die zoveel Blijdorpboeken en plaatjes spaarden voor onze stichting en als klap op de vuurpijl het bestuur van het Kleine Badje dat deze avond heeft gesponsord. Fantastisch hoe iedereen meedoet met ons.”