Vrijwilliger gezocht voor nachtelijke bardienst

RHOON - Voetbalvereniging Rhoon is een maatschappelijk betrokken club die zich regelmatig inzet voor een goed doel. Dit keer is dat op 12 september voor De nacht van de vluchteling. 

De club zoekt voor dit evenement vrijwilligers die wel een paar uur slaap willen inleveren voor het goede doel. V.V. Rhoon heeft haar kantine beschikbaar gesteld als ‘rust- en pauzepunt’ voor de honderden lopers die mee zullen lopen in de Nacht van de Vluchteling. Ze vragen vrijwilligers om deze nacht van 11 op 12 september bardienst te draaien in de kantine tussen 2 uur 's nachts en 10 uur 's ochtends. Er wordt gestreefd naar wisseldiensten van 2 tot 4 uur. Opgeven bij de kantinebeheerder Mart van Ginkel of via de mail bij kantine@vvrhoon.nl

In het weekend van 11-12 september lopen deelnemers de nacht door voor mensen die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog, conflict en onderdrukking. Samen willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor noodhulp en op een positieve manier aandacht geven aan vluchtelingen wereldwijd.

www.nachtvandevluchteling.nl

nl en www.vvrhoon.nl/vrijwilligers-gezocht-voor-de-nacht-van-de-vluchteling