Voortuin rommelmarkt

RHOON – In Rhoon Noord wordt op zaterdag 4 september van 11 tot 17 uur de Voortuin Rommelmarkt gehouden. 

De rommelmarkt vindt plaats in de straten Baljuw, Marskramer, Riddergracht, Minstreel, Heraut en Landvoogd. Bezoekers kunnen parkeren bij het Wapen van Rhoon of het Kasteel van Rhoon. Niet parkeren in de woonwijk. 

Vraagwijzer

ALBRANDSWAARD - Tot en met 24 september is Vraagwijzer op vrijdagen gesloten. Er is op deze vrijdagen geen inloopspreekuur en geen telefonische bereikbaarheid. Alle andere werkdagen is men welkom op het inloopspreekuur van Vraagwijzer van 9 tot 12 uur. Op deze dagen is er ook telefonische bereikbaarheid bij Vraagwijzer op telnr. 010-5011222 tussen 9 en 15 uur.
Vraagwijzer is onderdeel van Welzijn Albrandswaard. De nieuwe locatie is op de tweede verdieping van het Huis van Albrandswaard.

POORTUGAAL - Na het succes van twee jaar geleden, wordt op zaterdag 11 september weer een voortuin-rommelmarkt gehouden in Poortugaal.

Van 9.30 tot 16 uur is er markt in de voortuinen van de Warnaar, de Meeting en de Heuvel (1-11). Er worden dan allerlei tweedehands spulletjes aangeboden zoals huisraad, kleding, antiek en speelgoed.