Oogstdag

REGIO - De Vereniging Vrienden Polders Albrandswaard en de gebiedscoöperatie Buijtenland van Rhoon houden op zaterdag 4 september een Oogstfeest in het Buijtenland van Rhoon met als thema ‘Proef de polder’.
In het gebied telen boeren zo veel mogelijk natuurinclusief. Tijdens het Oogstfeest stellen ze hun erf open en zijn er verschillende workshops en proeverijen.
Het doorlopende programma is te vinden op www.buijtenland-van-rhoon.nl/nieuws/oogstdag/ of www.vvpa.nl. De deelnemende boeren herken je aan de vlaggen bij de entree. Zie ook pagina 3.

Snuffelloods

RHOON - De Snuffelloods naast de Maranathakerk is zaterdag 4 september tussen 14 en 16 uur weer open voor de verkoop van tweedehands spullen. In verband met de RIVM maatregelen hebben maximaal twee bezoekers in de loods en twee bezoekers in de garage tegelijk toegang. Met deze maatregelen kan de onderlinge afstand van 1,5 meter worden gehandhaafd.

Gedurende de openingstijd kunnen nog goed bruikbare spullen worden ingeleverd, met uitzondering van boeken en meubels. De Maranathakerk staat aan de Kleidijk 2.

Visitekaartje Welzijn Albrandswaard

ALBRANDSWAARD - Welzijn Albrandswaard is op zoek naar een gastvrouw/heer voor de maandagmiddag en op oproepbasis. Wie het leuk vindt om hét visitekaartje te zijn van Welzijn Albrandswaard en graag receptiewerkzaamheden en licht administratief werk doet, kan contact opnemen. De gastheer/vrouw is klantvriendelijk en kan goed met de computer overweg. Mail naar m.vansteen
bergen@welzijnalbrands
waard.nl of bel met 010-5018322.